Megindult a visszaszámlálást, ami volt, volt, most nézzük mi lesz a VOLT Fesztiválon! Már látni a célt, napokon belül indul a 25. Telekom VOLT Fesztivál. Nagy a készülődés a háttérben és egyre több sztár bukkan fel. Idén már második alkalommal rendezik meg a Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján, június 26-án a Petőfi Zenei Díj showt. Demjén Ferenc kapja 2016-ban az életműdíjat, ennek tiszteletére 14 hazai sztár dolgozta fel a művész „Jelszó: LOVE” című dalát.

Fotó: volt.hu

25 évvel ezelőtt 5 zenekarral és 800 vendéggel indult útjára a soproni Telekom VOLT Fesztivál története, azóta már kinőtte magát és Európa egyik legjobb fesztiváljává vált. A VOLTon a számos magyar előadó mellett sok külföldi zenész és zenekar is fel fog lépni. Például Hollandiából Martin Garrix, Amerikából a Linkin Park, Anglibál Ellie Goulding és természetesen sokan mások. A fellépők teljes listáját ide kattintva lehet megnézni.

Fotó: volt.hu

A VOLT mára egész Sopront belakta: a vendégszerető városban kedvességek várják a fesztiválozni érkezőket. Idén először a világ számos pontjáról érkező látványos utcaszínházi műsor is várja a VOLTosokat, a zenei programok mellett pedig rengeteg előadás, beszélgetés, játékos vetélkedő részesei lehet a közönség. Sopronban a VOLT ART művész csoport, vagyis neves kortárs művészek alkotásai láthatóak egy hónapon át. A szervezők a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen elhelyeznek egy köztéri SOPRON feliratot, amit a világsztárokkal együtt dekorálnak ki.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek, íme az ide VOLT Fesztivál himnusz: