A Mi Velencénk Fesztivál harmadik alkalommal kerül megrendezésre Velencén, a Vizi Vár területén. A gyönyörű környezet, a tópart igazi csemegének ígérkezik a fesztiválozni vágyóknak. Sokan A Mi Velencénket tartják a legnagyobb magyar zenei fesztiválnak, hiszen a szervezők rengeteg magyar fellépővel garantálják a szórakozást.

Mellettük lesznek exkluzív, külföldi, világhírű fellépők is. Velencén lép fel először Magyaroszágon Gigi D’Agostino, a világhírű olasz DJ és lemezproducer, aki az elektronikus zene rajongóinak körében az egyik legnagyobb klasszikusnak számít.

Külföldi fellépőként fellép még ATB is, a német DJ, producer és zeneszerző, aki már majdnem húsz éve van az európai klubélet élvonalában. Nehéz lenne felsorolni a slágereit, de a 9pm, a You’re not alone, az Ecstasy a legismertebbek között vannak.

 

A hazai zene képviselői közül hallgathatjuk majd a Rapülők, Zoltán Erika, DJ Dominique, Bárány Attila, Majka, Curtis és Horváth Tamás előadását is.

A Rapülők itt adja majd első, szabadtéri koncertjét az óriási sikert aratott dupla Aréna koncertjük után és itt láthatják először a februári koncert „fesztiválkiadását” a jól ismert slágerekkel és persze a nyári koncertekre megrendezett show-val. Geszti Péterékkel ezúttal is fellépnek sztárvendégeik, Tóth Vera és Tóth Gabi, valamint Szolnoki Péter is. A Rapülőket azért sem sem lehet kihagyni, mert ebben az évben láthatjuk és hallhatjuk utoljára a csapatot élőben.

A Mi Velencénk a kicsik számára is nyitott: a nyár első igazi nagy fesztiválja ugyanis egy családi fesztivál, ahova a bulizni vágyók a kisgyerekeiket is nyugodtan elhozhatják, hiszen már délután 4 órától várják programokkal őket is a szervezők.

A Mi Velencénk részletes programja megtalálható a mivelencenk.hu weboldalon, valamint a facebook-on.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!