Idén is lesz, illetve már van Everness Fesztivál, az utóbbi évekhez hasonlóan. Ez a fesztivál nem egy átlagos fesztivál, három alappillére van: Tudatosság – Feltöltődés – Közösség.

Tudatosság
Az Everness a tapasztalások ideje. Ebben az öt napban a megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A fesztivál időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.

Fotó: everness.hu

Feltöltődés
Az Everness Fesztivál öt napja a feltöltődésről szól: A felnőtt játszótér, ahol felszabadultan mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Mindennap már kora reggeltől kezdve tánc és jóga, számos mozgásprogram és harcművészeti foglalkozás vár ránk a Balaton partján, hogy jóleső fáradtságunkat aztán egészséges ételeket és italokat fogyasztva pihenjük ki, esténként pedig világzenei koncertek és meghitt hangulatú házibulik során kapcsolódjunk ki. A fesztiválon koncertet tart Palya Bea, Szeder és még sok más hazai előadó, a teljes lista ide kattintva érhető el.

Fotó: everness.hu

Közösség
Az Everness Fesztivál a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket. Ez a közösség nem csupán a fesztivál öt napja alatt létezik, hiszen tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink a rendezvény után is kapcsolatban maradnak egymással, beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálva a világot, az otthont, amelyben élni akarunk.

Fotó: everness.hu

Akik valamiért nem tudnának elmenni, ne csüggedjenek le, mert a szervezők élőben fogják közvetíteni az alábbi előadók előadásait:

  • Mooji
  • Ken Wilber
  • Ganga Mira
  • Vianna Stibal

További infók: everness.hu

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!