Négy napon át tartó ingyenes buli Balatonkenesén, ez a Balaton Fesztivál. Itt biztosan megtalálja mindenki a kedvenc elfoglaltságát, lesznek koncertek, kézműves sörök és fagylaltok, helyi borok, streetfood, gyerek játékok és egyéb meglepetések. A fesztiválon fellép a Republic, a Sub Mass Monster, az Animal Cannibals, DJ Dominique és még sokan mások:

Fotó: facebook.com/balatonfesztival/

A nyitónapon a hazai legismertebb hip-hop csapatoké lesz a főszerep, pénteken a zúzós rock programmal készülnek a főszervezők, szombaton igazi karibi retró hangulattal és bulival, vasárnap pedig családi programokkal és nagyszínpadi koncertekkel várnak.

A Balaton Fesztiválnak első alkalommal a több mint 2500 nm területű, balatonkenesei Széchenyi Park ad otthont. A helyszín egy fás-árnyékos liget, közvetlenül a Balaton partján, a balatonkenesei hajóállomás (móló) tövében. Szomszédságában található a balatonkenesei strand, a vasútállomás, a Marina Port szálloda. Könnyű parkolási lehetőség és jó megközelíthetőség jellemzi a Balaton északi-partjának legnagyobb ingyenes családi gasztrofesztiválját.

helyszín: Balatonkenese, széchenyi park
időpont: 2017. június 29. – július 2.

Jó szórakozást kívánunk! 😉