Idén is lesz Campus Fesztivál Debrecenben, az utóbbi évekhez hasonlóan idén is magasra tették a mércét a szervezők. A világhírű külföldi előadók mellett több, mint 200 hazai zenész vagy zenekar fog fellépni a 4 napos bulin. Itt lesz Lukas Graham, Majka, a Bingo Players, a Quimby és még sokan mások…

A 2015-ös aftermovie:

Lukas Graham már 2012 óta zenél komolyabban, de csak 2015-ben tett nagyobb sikerre szert az akkor megjelenő új albumával. Az albumban 12 szám szerepel, közölük a legismertebb a 7 years és a Mamma Said, amiket mára már több millióan hallgattak meg. A második albuma először Dániában debütált nagy sikerrel, majd meghódította Angliát is, ahol több, mint 20.000 példányt adott el a lemezéből.

Fotó: Wikimedia (a képen Lukas Graham látható)

Most térjünk vissza az 10. születésnapját ünneplő Campus Fesztiválra, ugyanis 2007-ben kapta meg ezt a nevet a fesztivál. Azelőtt (2002-től) Vekeri-tó Fesztivál volt, mert a település megnyerte az EFOTT szervezési jogát és emiatt áthelyezték a debreceni Nagyerdőbe, hogy az EFOTT legyen a Vekeri-tónál.

A Campus fesztivál évről évre nő és ezzel együtt évről évre egyre jobban fejlődik is. A fesztiválra az utóbbi években már több tízezren látogattak el, hiszen minden évben több külföldi, híres fellépőt is kínál a programlistán.

Fotó: facebook.com/campusfesztival

A rendezvényre a belépőket a fesztivál hivatalos weboldalán lehet megvásárolni, egész barátságos áron. Bérlethez már 14.990 forintért is hozzá lehet jutni a hallgatóknak és a dolgozóknak, másoknak a bérlet 19.990 forintba kerül. A jegyekről további infókat ide kattintva tudhatsz meg.

időpont: 2017. július 19-23.
Helyszín: Debrecen-Nagyerdő
további részletek: campusfesztival.hu

Köszönjük a figyelmet, jó bulizást!