A Rapülők ma este adja idei első szabadtéri koncertjét A Mi Velencénk fesztivál keretében. A három fiú rég nem időzött együtt vízparton, ezért elmentek ma esti koncertjük helyszínére, ahol “a régi szép időket” felidézvén lángost ettek, amelyről Michel elmondta, hogy az csak hajtogatva jó.

Fotó: mivelencenk,hu

Felfújható játékokat válogattak, sőt még vizibiciklire is ültek, bár ezúttal csak hárman. Geszti Péterék ugyanis felidézték azt az esetet, amikor egy régi turné alkalmával tizenegyen lógtak a vízi járművön.

Fotó: mivelencenk,hu

A közönség  Rapülők egyébként itt  láthatja először a februári koncert „fesztiválkiadását” a jól ismert slágerekkel és persze a nyári koncertekre megrendezett show-val. Geszti Péterékkel ezúttal is fellépnek sztárvendégeik, Tóth Vera és Tóth Gabi, valamint Szolnoki Péter is. A Rapülőket azért sem sem lehet kihagyni, mert ebben az évben láthatjuk és hallhatjuk utoljára a csapatot élőben.

A Rapülőkön kívül természetesen még sokan fellépnek, például Gigi D’Agustino, akinek a fellépése a nyár igazi szenzációja lesz, akárcsak ATB produkciója! A három nap alatt ott lesz Majka & Curtis, Zoltán Erika, Náksi Attila, Bárány Attila, Sterbinszky, Budai, DJ Dominique, sőt még Korda György és Balázs Klári is.

Fotó: mivelencenk.hu

A Mi Velencénk fesztivál harmadik alkalommal kerül megrendezésre a velencei Vizi Vár területén június 23-25 között. A gyönyörű környezet, a tópart és a fellépők a fesztiválszezonban igazi, egyedülálló csemegének ígérkeznek. Itt azokkal találkozhatnak a rajongók, akikkel a legtöbb fesztiválon nem, így egészen biztos, hogy felejthetetlen élményt nyújt majd minden korosztálynak.