Sok féle vásárlási mód van arra, hogy megvedd a jegyedet a kedvenc fesztiválodra, koncertedre, sporteseményedre, de most megtaláltuk a legbiztonságosabb módot erre, a TicketSwap alkalmazást.

Ez egy olyan hely, ahol e-jegyeket biztonságosan, kényelmesen és korrekt áron lehet vásárolni és eladni. A szigorú biztonsági ellenőrzéseknek és a helyszínekkel való együttműködéseknek köszönhetően a csalások kizártak. A TicketSwap-et már több, mint 1 300 000 felhasználó összesen 20 különböző országból használja.

Az oldalnak három kulcsszava van, a biztonság, az egyszerűség és a korrektség:

  1. Biztonság
    Az eladó garantáltan megkapja a pénzét az online fizetést követően 1 munkanapon belül. Vevőként láthatod kitől vásárolsz, mivel a Facebook fiókkal történő bejelentkezés kötelező. A TicketSwap nagyon sok helyszínnel és rendezvénnyel együttműködést kötött, így a SecureSwap rendszernek köszönhetően 100%-ban biztos lehetsz, hogy érvényes jegyet kapsz.
  2. Egyszerűség
    Az oldalra jutva egyből egy keresőfelületre érkezünk, ahol kiválaszthatjuk a koncertünket és onnan már szinte csak 1-2 kattintás, hogy miénk legyen a jegy. Ha mi szeretnénk eladni jegyeket, akkor a feltöltés után már nincsen más dolgunk, csak a várakozás. A vevőd online fizet az oldalnak és ők csak ezután küldik el neki a jegyet.
  3. Korrektség
    A TicketSwap a magas jegyárak ellen küzd, emiatt az eladók maximum az eredeti jegyár 120%-áért adhatják el jegyeiket. Vevőként te is biztos lehetsz benne, hogy mindig korrekt áron vásárolsz.

Köszönjük a figyelmet, jó bulizást kívánunk! 😉


Forrás: ticketswap.hu