A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdetik a Tekerj az EFOTT-ra! kampányt. A szervezők célja a sportos, egészségtudatos életmód népszerűsítése, ezért bíznak abban, hogy minél több fesztiválozó érkezik kerékpárral a rendezvényre.

Fotó: EFOTT.HU

Természetesen annak is lehetősége lesz részt venni a programon, aki előzetesen nem váltott hetijegyet, hiszen az idei házigazda Pécsi Tudományegyetem alapítási évszámával megegyező, 1367 Ft-os Tekerj az EFOTT-ra! karszalagot megváltók jogosultak a Fesztivál -1. napjának programjain részt venni.

A programon való részvétel feltételei:

  • 1367 Ft-os „Tekerj az EFOTT-ra” jegy megvásárlása az efott.hu-n (ez a jegy csak a Fesztivál -1. napjára érvényes, ami az EFOTT Akusztik nap)
  • bringa@efott-hu e-mail címen, július 5. 24:00-ig jelentkezni (név, email cím, telefonszám, rajtszám megadásával, illetve jelezni szükséges a kerékpárbérlés igényét)
  • a hetijeggyel érkezőknek is szükséges megváltani a „Tekerj az EFOTT-ra” jegyet
  • A megvásárolt vouchert a szervezők, a budapesti indulás helyszínén, napi karszalagra váltják.

A résztvevők a napijegyen kívül indulócsomagot kapnak, amely tartalmaz különböző frissítőket, ajándékokat és kerékpáros vásárlási utalványt. Ezek mellett mindenki a saját maga által kiválasztott rajtszámmal vehet részt a programon, amit a szervezők biztosítanak és annak érdekében, hogy a résztvevők számára még emlékezetesebb maradjon a rendezvény, beérkezéskor emlékérmet ajándékoznak a sikeresen teljesítőknek. A túra közben három állomáson biztosítanak frissítőpontot.

(Tervezett útvonal: Bp – Biatorbágy – Etyek – Alcsútdoboz – Lovasberény – Nadap – Velence ~70km)

A hetijeggyel érkezők csomagjainak elszállítását a Magyar Posta Logisztika biztosítja, illetve a Fesztivál bejáratánál elhelyezett kerékpártárolóban lehetőségük lesz elhelyezni bringájukat. (A kerékpártárolót azok is igénybe vehetik, akik a szervezett túrán nem vesznek részt, esetleg máshonnan érkeznek. A tároló 300 db bringa elhelyezésére alkalmas)

A Velence Bike jóvoltából 3500 Ft-ért kerékpár bérlésére is van lehetőség, amit előzetesen kell jelezni a megadott jelentkezési címen.

A „Tekerj az EFOTT-ra!” megnyitója 2017. július 11-én 10 órakor veszi kezdetét Lágymányoson, az Egyetemisták Parkjában, majd a köszöntők és tájékoztatók után kezdetét veszi a közös, felvezetéssel kísért, kerékpáros túra.

Jó tekerést és bulizást kívánunk mindenkinek! 😉