A fesztiválokra praktikus vonattal menni, hogy még véletlenül se üljünk autóba egy durva éjszaka után. Viszont az EFOTT-nál ez egy picit bonyolultabb, mert a vonatozást egy bő 40 perces séta követi. Félni szerencsére nem kell, mindenre van megoldás, azaz erre is. A sétálás után a legolcsóbb megoldás a 300 forintos Pizza Forte – EFOTT Busz, ami a Velencei Vasútállomásról viszi az embereket a buliba (ráadásul a jegyet egy pizzára is be tudjuk váltani). Az EFOTT hivatalos partnere az Etalon Taxi, akik 2600 forintért elvisznek minket a fesztivál helyszínére a Velencei Vasútállomásról egy autóval, amit már előre is le lehet foglalni magunknak.

Fotó: pixabay.com

A helyszínhez érve készítsük elő a jegyünket, ha előzetesen vásároltuk meg. A belépésnél a jegyeket karszalagra cserélik, amit, a rendezvény ideje alatt kötelezőek vagyunk viselni. Legyünk óvatosak, mert a megrongálódott, elveszett karszalagot a szervezők nem pótolják vagy cserélik le.

Fontos, hogy legfeljebb egy darab 0,5 liter űrtartalmú vizet vagy üdítőt (Engedélyezett márkák: katt) lehet bevinni a Rendezvény területére, kivéve az ÁNTSZ által elrendelt hőségriadó esetét, ekkor a személyes szükségletünk kielégítéséhez elegendő, ésszerű mennyiségben vihetünk be vizet a rendezvényre.

Fotó: pixabay.hu

Ha sikerült bejutni a rendezvényre akkor már csak bulizni, enni, inni és esetleg aludni kell. Ebben segít nekünk az EFOTT applikációja, amit Androidra és IOS-re lehet letölteni.

Az appot megnyitva egy programtáblát látunk először, itt kiválaszthatjuk, hogy melyik nap programjaira vagyunk kíváncsiak. Jobbra lépve a “Színpadok” menüpontra kattintva megtaláljuk az összes színpadot és a hozzájuk tartozó információkat (egy kis térképet is, aminek a segítségével könnyen megtalálhatjuk a célunkat). A további menüpontoknál különböző hasznos infókat, ajánlókat olvashatunk, ami rendkívül jól jöhet bármikor.

Köszönjük a figyelmet, jó bulizást az EFOTT-on! 😉


Forrás: EFOTT.HU