A jubileumi Campus Fesztiválon összesen tizenhét helyszínen szórakoztat minket több száz előadó, köztük a The Prodigy, Lukas Graham, a Bingo Players, Alle Farben, a 2 Unlimited és még sokan mások.

Forrás: campusfesztival.hu

A helyszín idén is Debrecen-Nagyerdő, ahol a természet és az igényesen kiépített infrastruktúra várja a látogatókat.

A fesztiválra a legpraktikusabb vonattal kimenni, ugyanis egy Campus Fesztivál jegy felmutatásával 50% kedvezményt kapunk a debreceni vonatok második osztályára.

Fotó: Pixabay

Természeten nem csak vonattal lehet megközelíteni a helyszínt, a távolról érkezők akár repülővel is érkezhetnek a debreceni repülőtérre.

A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy aki teheti, ne autóval jöjjön. A fesztivál ideje alatt a Nagyerdőn, a fesztiválon és a környező utcákon is fokozott rendőrségi ellenőrzésekre lehet számítani.

A szállásra a legköltséghatékonyabb megoldás a sátrazás, ami minden fesztiválozónak ingyenes (napi tisztálkodás a Nagyerdei kemping-tábor területén található zuhanyzókban lehetséges). Viszont, aki nem szeret sátrazni, az akár a helyi vendéglátóknál, hoteleknél is aludhat. A közeli szálláshelyek listáját ide kattintva érheti el.

Fotó Pixabay

Fontos, hogy a fesztivál területén mindig rajtad kell legyen a karszalag, amit a belépést követően adnak (az elővételes jegyeket is karszalagra kell váltani). A karszalagokra vigyázzunk, hiszen a sérült karszalagokat sem pótolják. Az UV festék elfolyása is sérülésnek minősül, mert a karszalagokat UV tintával ellátva adják ki.

Mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat, (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, stb.) drogokat, pirotechnikai eszközöket, fegyvereket, szeszes italokat, üdítőket, valamint nagyobb mennyiségű élelmiszert a fesztiválra tilos bevinni.

Ha még nem vettél jegyet, akkor azt ide kattintva még megteheted. A 12 évnél fiatalabbak felnőtt kíséretében ingyenesen látogathatják a fesztivált.

Jó bulizást! 😉


Forrás: campusfesztival.hu