Július 11-től hat napon keresztül, több mint 200 zenei program mellett kínál ínycsiklandó gasztro- és turisztikai lehetőségeket az EFOTT. A legsportosabb fesztivál címhez híven a szervezők kedveznek majd a csoportos és extrém sportok szerelmeseinek is. A világhírű fellépők mellett a legmenőbb hazai bandákkal igazán tartalmas hét várja a zene és a vízpart szerelmeseit.

Fotó: EFOTT.HU

Hamarosan kezdődik a történelem eddigi leghosszabb EFOTT-ja. A szervezők idén is gondoskodtak színvonalas koncertekről, különleges gasztronómiai és turisztikai kínálatról, és a megszokott közösségi hangulatot is garantálni kívánják. Az étkezésről sem feletkeztek meg, a különböző streetfood standok mellett kézműves helyeken is lehet enni, de különleges látványkonyha is települ a rendezvényre, amelyben olyan zenészek fognak főzni, mint a The Biebers vagy a Cloud 9+ tagjai. A legjobb hazai borok mellett 6 decis söröket csapolnak (5 deci áráért), és egy külön fesztivál market is gondoskodik majd a napi vásárlásokról

Akik szeretnek a természetben is lenni, azok minden bizonnyal élvezni fogják a tóparti kerékpárúton való biciklizást, de akár lovaskocsira is ülhetnek, és borkóstolás közben fedezhetik majd fel a környéket.  A hagyományos csapatsportok mellett akár sárkányhajózni vagy wakeboardozni is lehet.

Fotó: EFOTT.HU

Zenei téren is igazi csemegékkel készülünk idén. A -1. napon akusztikus koncertekkel és kempingbulival várjuk a hetijegyeseket. A 0. napon Dévényi Tibi bácsi és barátai csinálnak igazi házibuli hangulatot, csütörtöktől pedig egymás után állnak színpadra olyan hazai kedvencek, mint a Punnany Massif, a Tankcsapda, a Hallott Pénz vagy az exkluzív, kifejezetten az EFOTT-ra készült látványos show-val érkező Brains. Világsztárokból sem lesz hiány, 12 év után újra hazánkba látogat például Sean Paul, élvezhetjük a Hurts és Tinie Tempah koncertjeit, de velünk lesz Borgore, Dyro, Flix Pavilion és a Vinai is” – mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Sean Paul (fotó: EFOTT.HU)

Mindemellett közel 100 civil szervezet készült különféle hasznos és érdekes programmal, vitatémákkal, előadásokkal, az Egyetemek Udvarán pedig arra is lesz lehetőség, hogy a fiatalok közelebbről és egy kicsit oldottabb környezetben ismerjék meg a felsőoktatási intézményeket.

Ha tanácstalan vagy az elindulással kapcsoltban vagy kíváncsi vagy az EFOTT-ra írt tippjeinkre, akkor kattints ide.

Jó bulizást kívánunk!