1997 óta rendezik az FEZEN fesztivált, idén is egy óriási bulira számíthatnak a látogatók. Itt foglaltunk össze a legjobb tippeket, hogy semmi se érjen váratlanul a bulizás előtt, illetve közben.

A FEZEN 2017-es promó videója:

UTAZÁS, PARKOLÁS:
A FEZEN a lehető legjobb helyszínen van a közlekedés szempontjából, hiszen vonattal csak pár perc sétába telik a megközelítés.

A busszal érkezőknek a központi pályaudvaron kell leszállniuk ahhoz, hogy a legkönnyebben kijussanak a FEZEN-re. Innen a bevállalósabbaknak gyalog kell tovább menni, a lustábbaknak meg valamelyik helyi járattal (12Y, 13 vagy 13A).

Az autókkal érkezők választhatják az őrzött parkolót (800 forint/nap) vagy a pár perc sétára lévő Fejér Megyei Szent György Kórházét.

B variáció:
Gyere Oszkárral!

BELÉPÉS:
8 éves kor alatt ingyenes a fesztivál és 14 éves korig csak 3.900 forintba kerül egy jegy. A bejáratot a Mártírok útja felől kell megközelíteni, ahol majd fel kell mutatni az elővételes jegyet, vagy, ha nincs, akkor a jegyünkre való pénzt (kivéve, ha nem lesz telt ház). Az szomjazás ellen még véletlenül se hozz több rekesz italt, mert maximum egy darab 2,5 literes palackot vihetsz be. Ne feledd, hogy a buli ideje alatt mindig legyen a kezeden a karszalagod.

SZÁLLÁS:
Mindenki, aki rendelkezik érvényes jeggyel, az ingyenesen sátrazhat. Fontos: Ehhez a fesztivál bejáratánál be kell mutassad a sátrad, hogy kapj kempinghasználatra jogosító karszalagot.

Ha csendesebb környezetben szeretnél aludni, akkor a FEZEN környékén több kollégium, panzió vagy szálloda található. Ezeknek a listáját ide kattintva érheted el.

Tippek a sátrazáshoz: https://fesztek.hu/2017/06/19/4-tipp-hogy-hogyan-satrazz-egy-fesztivalon-campingben/

TÁNCOLÁS:
Ha nem tudnád, hogy hogyan táncolj, ne aggódj, a lényeg, hogy érezd jól magad!

Forrás: FEZEN.HU

Ha sikeresen bejutottál, akkor már csak koncertezned, innod és aludnod kell! Reméljük, hogy jövőre is “Visszahúz a szíved!”