A tavalyi évhez hasonlóan idén is magasra tették a mércét a Fehérvári Zenei Napok szervezői. Míg 2016-ban a Milky Chanche a Tankcsapda és még további körülbelül 100 előadó szórakoztatta a fesztiválozókat, idén a Scotter, Alice Cooper, a The Offspring és még sokan mások fogják.

Szabó Gergő és Németi Márk videója a tavalyi FEZEN 2. napjáról:

A Scooter eddig több, mint 30 millió albumot adott el, 23 TOP 10-es kislemezzel és közel 100 nemzetközi elismeréssel a hátuk mögött Németország legsikeresebb zenekara. Nem sokkal a FEZEN után jelenik meg 19. stúdióalbumuk Forever címmel, amiről a most bemutatott jump stílust képviselő Bora! Bora! Bora! című dal azonnal sláger lett. Augusztusban Székesfehérváron pedig H.P. Baxxter vezényletével vethetjük bele magunkat a Scooter-őrületbe.

Fotó: FEZEN.HU

A fesztiválra a belépőket ide kattintva vagy a helyszínen tudjátok megvenni. A legolcsóbb bérletet már 15.490 forintért is meg lehet venni, ha még diák vagy (egyébként 16.490 forint). A 14 éven aluli látogatóknak egy jegy csak 3.900 forint, a 8 éven aluliaknak és a fogyatékkal élőknek ingyenes.

Fontos infók:
helyszín: FEZEN Klub és környéke
JEGY: fezen.hu/online-jegyvasarlas
Időpont: 2017. augusztus 2-5.

Jó bulizást kívánunk mindenkinek!