Az utóbbi évekhez hasonlóan idén is megrendezik a B.My.Lake fesztivált a Strand Fesztivállal egyszerre. A rendezvény, amelyre tavaly több tízezer ember látogatott ki, a MOL Nagyon Balaton programsorozat része.

A tavalyi aftermovie:

A B.My.Lake 2013-ban debütált és azonnal Közép-Európa egyik legnépszerűbb fesztiválja lett és rögtön a hazai underground elektronikus zene rajongók egyik nyári célpontjává vált. A hiánypótló line uppnak köszönhetően már az első évben elnyerte az „Európa Legjobb Új Fesztiválja” díjat, azóta is rendszeresen jelölik az „Európa Legjobb ’Kisméretű’ Fesztiválja” díjra. A techno/tech-house/minimal/house zene legmeghatározóbb előadóit felsorakoztató B my Lake Augusztus 23-án nyitja meg kapuit egyedülálló hang-fény-és látványelemekkel.

Fotó: B.My.Lake

A fesztiválon fellép Svenväth, Solomun, Adam Beyer, Ben Klock, Dixon és még sok más külföldi előadó. A teljes listát ide kattintva lehet elérni.

Fotó: B.My.Lake

Adam Beyer az idei fesztivál egyik nagy sztárja lesz. A 41 éves svéd DJ az első albumát 1996-ban adta ki, aminek már akkor is nagy sikere volt. Azóta is szinte minden évben valamilyen újdonsággal áll elő.

Adam Beyer – Teach Me:

Fontos:

Időpont: 2017. augusztus 23-26.
Helyszín: zamárdi
Jegyek: katt

Jó bulizást kívánunk mindenkinek! 😉