A B.my.Lake Budapesttől körülbelül 110 km-re található „fesztiválfővárosban”, Zamárdiban kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton, minden eddiginél erősebb programmal.

Fotó: B.My.Lake

A fesztiválra vonattak érdemes utazni, nehogy egy hosszú éjszaka miatt vegyék el a jogsinkat. A MÁV-nak egész nyáron külön vannak balatoni járatai, amelyekről ide kattintva tájékozódhatsz. Zamárdiba érve már csak egy 15 perces séta vagy egy 5 perces taxizás választ el attól, hogy a fesztiválra bejuss.

Fotó: mavcsoport.hu

A jegyedet érdemes előre megvenni online, de, ha ezt nem tetted volna meg, akkor a nap 24 órájában nyitva van a helyszíni jegyárusító konténer is. Ha online vásároltál, akkor készítsd elő a QR kódodat, hogy minél gyorsabban menjen a belépés (egy QR kód csak egyszer érvényesíthető).  A megrongálódott, elveszett karszalagot a rendező (VOLT Produkció) nem pótolja vagy cseréli. Hamisítani sem éri meg, mert egy lebukás után a VOLT Produkció eljárást indít a hamisító ellen.

Fotó: B.My.Lake

Megszállni a legolcsóbb a fesztivál kempingjében, a BeachFront kempingben, ami mindössze csak 2 perc sétára van a főbejárattól. A kempingnek van saját zuhanyzója, vécéje, csomagmegőrzője és egy kis ABC-je is. Az igénybevételhez kell legyen egy bármilyen B.My.Lake jegyed és egy kemping jegyed, amit ide kattintva tudsz megvenni.

Ha nem szeretsz sátrazni, akkor ide kattintva tudsz magadnak szállást foglalni már 4.500 forinttól.

Fotó: bmylake.hu

A fesztivál 23-án 14 órától nyit és 27-én délelőtt 6-kor zár. A kemping 23-án délelőtt 9 órától nyit és 27-én délben zár.

Egyéb fontos információk:

  • A rendezvény ideje alatt mindig rajtunk kell legyen a karszalag.
  • Veszélyes tárgyakat és 8 cm-nél nagyobb vágóélű kést nem szabad bevinni.
  • Maximum 2,5 liter vizet (csak alkoholmentes folyadékot) lehet bevinni, kivéve hőségriadó esetén, akkor ésszerű határon belül annyit, amennyi szükséges.
  • A rendezvényre hozhatjuk a házikedvencünket, de semmiképpen sem érdemes, mert ez nem nekik való hely. Amennyiben valamilyen oknál fogva mégis bevinnénk, akkor fontos, hogy meglegyen az oltása, legyen benne chip és viseljen szájkosarat.
  • A fesztiválra 16 éven aluliak még szülői kísérettel sem léphetnek be.
  • A teljes házirendet ide kattintva lehet elérni.

Jó bulizást kívánunk mindenkinek!