A tavalyi siker után idén is megrendezik a II. Fröccs & Lángos Fesztivált. Gyere el a Kincsem Parkba, ha szereted a sajtos-tejfölöst vagy a hosszúlépést, mert újra hömpölyög a kisfröccs, nagyfröccs, sportfröccs, házmester…

Fotó: Wikimedia

A nagyobb helyszín adottságainak köszönhetően a szervezők idén, a tavalyihoz képest nagyobb kínálattal és egy 800 négyzetméteres sátorral várják a látogatókat. Fröccs és lángos mellett sörrel, alkoholmentes italokkal, pálinkákkal és egyéb gasztronómiai élményekkel készülnek. A rendezvényen a gasztro programok mellett lesz lóverseny, agárverseny (csak pénteken), gyermekprogramok, Üvegtigris vetítés (minden nap 1 rész), vásár, pónilovaglás (csak hétvégén) és hintó kiállítás.

Fotó: Wikimedia

Az eseményt legkönnyebben a 2-es metróval tudjuk megközelíteni, ha a Pillangó utcánál leszállunk. Az autósoknak is lesz hol parkolni, hiszen egy 600 helyes parkolót biztosítanak a szervezők. A rendezvény kutyabarát, de arra kérik a gazdikat, hogy legyenek különös figyelemmel a ló- és agárversenyek zavartalanságára!

Fotó: Fröccs & Lángos Fesztivál

Jegyárak, nyitvatartás:
– 14 év alatt: INGYENES
– Nyugdíjas igazolvánnyal, helyszínen: 600 Ft
– Felnőtt elővétel: 900 Ft
– Felnőtt helyszínen: 1200 Ft
– Péntek: 16:00-22:00
– Szombat: 11:00-22:00
– Vasárnap: 11:00-22:00

Időpont: 2017. augusztus 4-6.
Helyszín: Kincsem Park
Jegyek: Katt

Jó szórakozást kívánunk!