A MOL Nagyon Balaton programsorozat egyik záróeseménye a Strand Fesztivál, amit Zamárdiban rendeznek meg, egyszerre B.My.Lake-el. A két rendezvényre tavaly több, mint százezren látogattak ki, de idén még ennél is több emberre számítanak a szervezők.

A tavalyi aftermovie:

A Strand Fesztivál 2013-ban debütált és már akkor is nemzetközi énekesek, illetve zenekarok szórakoztatták a fesztiválozókat. Idén augusztus utolsó előtti hétvégéjén a Zamárdiba érkezik a brit You Me at Six legénysége, akik gitárcentrikus zenéjükkel egyszerre idézik meg a popos dallamokat és a zúzósabb riffeket. Az EDM-house vonalat erősíti a tizenkilenc éves norvég DJ-producer, Alan Walker. Energikus, élő produkcióval mutatkozik be a közönségkedvenc Wilkinson. Berlin nyüzsgő elektronikus zenei közegéből jön a rendkívül sokoldalú Alle Farben, a svéd house-színteret pedig a Vigiland képviseli majd.

Fotó: Strand Fesztivál

A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös fesztiváljának felhozataláról már tudjuk, hogy idén is igazán komoly világsztár kínálattal várják a közönséget. Az idén hét éves brit Bastille mellet, a pop világ női képviselői, az Icona Pop és a 21. század zenéit meghatározó LMFAO énekese, Redfoo is fel fog lépni. Természetesen leghíresebb magyar bandák, énekesek sem maradhatnak le a listáról, hiszen majdnem kivétel nélkül jelen lesznek a Strandon.

Fotó: Strand Fesztivál

Mindenki írja fel a naptárba:

Strand FEsztivál
Időpont: 2017. augusztus 23-26
Helyszín: Zamárdi
Jegyek: strandfesztival.com/jegyek

Jó bulizást kívánunk mindenkinek!