Végre elstartolt a Sziget, elindult az egész héten át tartó, 25. jubileumi buli. A szigetlakók közül sokan már korábban beköltöztek, hogy ráhangolódjanak a következő felejthetetlen hetükre. A nulladik nap főattrakciója az extrém énekesnő, P!nk koncertje volt. A háromszoros Grammy-díjas énekesnő tavaly karácsonykor hozta világra második gyermekét, de máris ismét útra kelt és kevés idei koncertje egyikének éppen a Szigetet választotta.

Fotó: sziget.hu

Ebben az évben a Nagyszínpad abszolút nyitókoncertje a Nagy-Szín-Pad! tehetségmkutató győztese verseny győztese, a Lóci játszik is fellépett ezen a napon, akiket a bosnyák Dubioza Kolektív követett. A magyar előadókra szakosodott Petőfi Rádió – Telekom VOLT Fesztivál Színpad is már teljes fordulatszámon ment: itt játszotta Jónás Vera Experiment, a galaktikus The Biebers és a BËLGA, a Sub Bass Monster, majd Majka & Curtis vették át a mikrofont. Az estét Dj Radnai szettje zárta.

Fotó: sziget.hu

Az eklektikus Európa Színpadon ismét a kontinens legizgalmasabb feltörekvő előadóit ismerhettük meg, akikkel nem kizárt. A sort a hazai drum and bass csapat, a Saverne nyitotta, utána a román Next Ex elképesztő hangulatú koncertje következett, majd a nagyon vidám ska-t játszó holland Bazookas jött.

Fotó: sziget.hu

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!