A Balaton Sound az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend, idén 154 ezer fős látogatószámmal zárt a balatoni fesztivál. A jelenlegi rekordot 2016-ban állították fel, ekkor 156 ezer ember bulizott itt.


2017-es Aftermovie

Valószínűleg a 2018-as fesztiválra minden eddiginél többen fognak kilátogatni, hiszen a Sound történetének legerősebb felhozatala várható. Már most bejelentették a Nagyszínpad teljes headliner sorát. A nyáron már biztosan itt lesz a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake,  Jonas Blue, Nervo, Ty Dolla Sign, W&W és Timmy Trumpet.

„A Balaton Sound nemzetközi hírnevét mutatja, hogy több mint fél évvel a kezdés előtt a legnagyobb sztárok közül ilyen sokan már elfogadták a felkérésünket”

– mondja Fülöp Zoltán a Sound főszervezője.

Fotó: balatonsound.hu

Idén először meghatározott napokra szóló 3 napos bérleteket lehet kedvezményes áron
vásárolni, emellett a 3, 4, és 5 napos V.I.P. bérletek és napijegyek árusítása is elkezdődik az
ismert helyeken valamint az Akváriumban és online a balatonsound.hu oldalon.

Fotó: balatonsound.hu

Jöjjenek az első nevek! Az elmúlt évek egyik legnagyobb sikertörténete az amerikai The
Chainsmokers duóé: első lemezük egyből az első helyen nyitott a Billboard listáján, nyertek már Grammy-t is, Closer című dalukat pedig több mint egymilliárdszor streamelték Spotify-on.

A világ egyik legismertebb DJ-producere a Grammy-díjas David Guetta, aki már 13 éves korában elkészítette az első mixeit. 31 évvel később a DJ Magazin “Top 100 DJs” listáján ő lett az első. Zenéit ma már több száz millióan hallgatják az interneten.

Generációjának legnagyobb tehetsége a 21 éves Martin Garrix, a világ élvonalába tartozik, zsinórban másodszorra választották idén a világ legfontosabb DJ-jének. Az igazi áttörést számára a 2013-ban bemutatott “Animals” című száma hozta meg:

A francia DJ Snake sokak számára a gigasláger Lean On társszerzőjeként lehet ismerős, de ezen kívül is a francia elektronikus zenei élet meghatározó alakja.

A Balaton Sound Nagyszínpadán tehát idén minden idők legnagyobb sztárfelvonulása várható, amit már egy teljesen megújult, formájában és dekorációjában is új színpadon élvezhetünk. A hagyományos kemping mellett a Beach kempingben telepített szállások állnak rendelkezésre emellett a Karaván kempingbe lehet érkezni saját lakókocsikkal, illetve itt található majd a Flexhotel Village és Podpads Village is.

Ha tetszett a cikk és kíváncsi vagy még hasonlókra, akkor kövess minket facebookon is!