Augusztus 21-én ilyenkor már Zamárdiban süttethetjük a hasunkat a Balaton partján vagy éppen ugrálhatunk egy színpad előtt az 6. STRAND Fesztiválon! A hazai-és világsztár felhozatal szinte mindenki előtt ismert, de idén minden eddiginél komolyabb line up-ra lehet számítani. Ebben a cikkben összefoglaljuk a legfontosabb dolgokat ahhoz, hogy egy felejthetetlen hetet tölts el a Strandon.

UTAZÁS, PARKOLÁS:

Először is tisztázzuk, hogy hol lesz idén a fesztivál. A Strandnak idén is Zamárdi egyik legszebb partja ad helyet, a lenti térképen lehet látni, hogy pontosan hol található a főbejárat (amit három irányból is meg lehet közelíteni (Kiss Ernő utca, Zöldfa utca, Panoráma utca).

Érdemes vonattal menni, ugyanis ez az egyik legkönnyebb módja a leutazásnak. Az állomásra megérkezve legegyszerűbben gyalog lehet eljutni a fesztiválhoz, viszont ez egy kis, körülbelül 15-20 perces sétát igényel.

Fotó: Pixabay

Az autóval érkezőknek egy felügyelt parkoló lesz kialakítva a Szent István utca mellett (itt).

BELÉPÉS:

A helyszínhez érve már 10 órától (aug. 21.) be lehet váltani a jegyeket karszalagra, de a kapunyitás csak 17 órakor lesz. A jegyeket a rendezvény ideje alatt kötelezőek vagyunk viselni. Legyünk óvatosak, mert a megrongálódott, elveszett karszalagot nem pótolják vagy cserélik le. Bevihető tárgyak listája a lentebb.

ALVÁS:

A fesztiválokon való alvásnak végtelen féle módja van, de mi csak kettőt fogunk felsorolni. Az egyik a kempingezés, amihez külön jegyet kell váltani. A Strandon két féle kemping van, a sima és a Beach Front. Ezeknek az áraik eltérőek. A másik lehetőség egy biztonságosabb szálláshely keresése, a szállás.hu-n.

STRAND APP:

Tavaly egy nagyon hasznos appal készültek a rendezők, azt még nem lehet tudni, hogy idén ez fog-e frissülni időben. Reménykedjünk, hogy igen.

A 2017-es app

TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK:

  • a hetijegy önmagában nem jogosít a kemping belépésre
  • a helyszínt 26-án már reggel 6-kor el kell hagyni, viszont a kemping még 12-ig nyitva lesz
  • tilos bevinni szeszes italt, kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, esernyőt, robbanékony-, mérgező- vagy gyúlékonyanyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágó élű kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket és állatokat
  • 11 éves kor alatt ingyenes a belépés
  • fizetni csak FestiPay kártyával lehet, ezt bent lehet kiváltani és feltölteni
  • A kártyádon maradt összeget augusztus 26. 12:00 óráig válthatod csak vissza, utána erre nem lesz lehetőség
  • tilos tüzet rakni
  • drónt csak felelősségbiztosítással lehet csak üzemeltetni
  • további infók: strandfesztival.com

Köszönjük a figyelmet, jó bulizást a Strandon! 😉