Az már biztos, Zamárdiba hogy az idei, azaz 2019-es STRAND Fesztivál line up-ja nagyon erős lesz, hiszen Zamárdiba érkezik Steve Aoki, Jason Derulo, John Newman, a Bastille, Anne Marie, Dimitri Vegas Like Mike, a Modestep és Sigma is. Mellettük természetesen sok-sok hazai előadó is gondoskodik a kiváló hangulatról. Mostanra már az is biztossá vált, hogy ismét a STRANDon, augusztus 20-án lesz a 4. Petőfi Zenei Díj gála. Ésss még mindig nem tudni, hogy milyen sztárokat fog bejelenteni a szervező csapat a fesztivál kezdetéig, hiszen tavaly is 3 világsztárt közvetlen a fesztivál előtt jelentettek be.

Fotó: Fesztek.hu
„Idén egy nappal hosszabbodik és egy igazi ünnepi programmal indul a STRAND Fesztivál. Augusztus 20-án újra a STRANDon adjuk át a Petőfi Zenei Díjakat, immáron negyedik alkalommal egy kétórás show keretében. Ugyanezen az estén nagykoncerttel érkezik John Newman, lesz ünnepi NECC Party és a Balaton legnagyobb tűzijátéka is várja majd a Zamárdiba látogatókat.” – mondta el Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton főszervezője.
Fotó: Fesztek.hu
További jó hír, hogy a mai naptól tanulmányozható a STRAND Fesztivál három színpadának részletes programja is: a Halott Pénz, Majka, Rúzsa Magdi, Quimby, ByeAlex és a Slepp és az AK26 mellett a teljesség igénye nélkül fellép majd a Punnany Massif, a Lóci játszik, a Bagossy Brothers Company, a The Biebers, az AnimalC  a Wellhello, aFish!, a Belga, aBrains, a Mary Popkids, aMargaret Island, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, Supernem, a Szabó Balázs Bandája, az Irie Maffia, a Blahalousiana, az Esti Kornél, Szabó Benedek és a Galaxisok, a Hiperkarma, a 30Y és a Kelemen Kabátban is, valamint a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyzői. Ráadásul a STRAND történetében először játszik majd a fesztiválon a HooligansKrúbi, a Csaknekedkislány, illetve Geszti Péter is egy különleges best of műsorral érkezik majd a Balaton partjára.