Ahogy már az utóbbi években megszokhattuk a Campus Fesztivál rendezőitől, idén is egy erős line up-ot raktak össze. A fesztivál évről évre rekordszámú közönséget vonz Debrecenbe. Tavaly több, mint 108 ezren vettek részt rajta. Ezeket figyelembe véve idén is egy hatalmas bulira számíthatunk, bár a szervezők rendkívűl titokzatosan kezelik a weboldalt, hiszen csak egy program showreel látható még csak az oldalon. (frissítés: megjelent a 2019-es weboldal, ide kattintva elérhető)
Fotó: Fesztek.hu
A tavalyi Campus Fesztivál adatiból kiindulva idén is valami hasonlóra vagy még ennél is jobbra számíthatunk. 2018-ban tizenhét helyszínen, két nagyszínpaddal, 252 zenei programmal, illetve további 300 nem zenei programmal várta a közönséget a fesztivál. A Campus a tavalyi évi nézőcsúccsal bekerült az öt leglátogatottabb magyar könnyűzenei fesztivál közé.
Fotó: fesztek.hu
Az első neveket már hónapok óta szivárogtatták a szervezők, íme pár ezek közül:
A hazai élvonalat a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega, a Halott Pénz, a Tankcsapda, a Quimby, a Bëlga, a Wellhello, az Irie Maffia és még sok más zenekar erősítí. Külföldi fellépők közül ide látogat Alan Walker, a Limp Bizkit, Willy William és még más neves zenészek is. A teljes listát ide kattintva lehet elolvasni.
A 2018-as aftermovie
Időpont: 2019. július 17-21.
Helyszín: Nagyerdei Stadion és környéke
Jegyek: campus.jegy.hu