Sok új dologgal készülnek a fesztivál rendezői idén, például nemrég jelent meg az új weboldaluk, de nem is ez a legfontosabb. 2019-ben már nem csak egy Campus lesz, hanem egyszerre három is.

Fotó: Fesztek.hu

Természetesen a szokásos Campus  hasonlóan vagy még jobban meg lesz rendezve. Emellé érkezik majd a Campus KID és a Campus ART. Az utóbbit a Békás tó körül rendezik meg, ahol ingyenesen megismerkedhetnek a látogatók művészetek színes világával és interaktív módon kipróbálhatják magukat, melyik művészeti területen teljesítenek a legjobban.

Forrás: Campus Fesztivál (Facebook oldal)

A Campus KID közvetlenül a nagy fesztivál mellett kerül megrendezésre, a Vidámparkban július 19. és 21. között. Ide fesztivál karszalaggal ingyenes a belépés, anélkül 2500 forint egy főnek. A látogatókat a sok youtuber, gamer és tik-tok-er mellett sok érdekes program várja még, a részletes leírást ide kattintva lehet megtekinteni.

Forrás: Campus Fesztivál (Facebook oldal)

Az új programokról röviden ennyit, természetesen a helyszínen is készítünk majd beszámolókat. Addig is a “nagy” Campus-ról itt tudjátok elolvasni a legutóbbi cikkünket.

Forrás: Campus Fesztivál