Mielőtt elindulunk egy fesztiválra, érdemes előre megtervezni mindent, hogy ne a helyszínen derüljennek ki az esetleges problémák. Ebben a cikkben összefoglaljuk a legfontosabb dolgokat ahhoz, hogy egy felejthetlen hetet tölts el a debreceni Nagyerdei Stadion körül, a Campuson.

Fotó: Campus Fesztivál

UTAZÁS, PARKOLÁS:

Először is tisztázzuk, hogy hol is lesz idén a Campus. A fesztiválnak idén is a Nagyerdei Stadion körül lesz, a lenti térképen lehet látni, hogy pontosan hol található a bejárat (amit az Ady Endre út és a Ködszínház felől lehet megközelíteni).

Érdemes vonattal menni, ugyanis ez a legkönnyebb módja a leutazásnak (most 50% kedvezmény is jár, ha a fesztiválra mész). Az állomásra megérkezve legegyszerűbben az 1-es villamossal tudunk eljutni a fesztivál területére (az Aquticum-nál kell leszállni). A menetrendet ide kattintva lehet elérni.

Fotó: Kisafka

Az autóval érkezők figyeljenek arra, hogy a környéken a legtöbb helyen a parkolás nem ingyenes.

BELÉPÉS:

A helyszínhez érve (kapunyitás: 07.17. 14:00) készítsük elő a jegyünket, ha előzetesen vásároltuk meg. A belépésnél a ezeket karszalagra cserélik, amit, a rendezvény ideje alatt kötelezőek vagyunk viselni. Legyünk óvatosak, mert a megrongálódott, elveszett karszalagot nem pótolják vagy cserélik le. Bevihető tárgyak listája a lentebb.

ALVÁS:

A fesztiválokon való alvásnak végtelen féle módja van, de mi csak kettőt fogunk felsorolni. Az egyik a kempingezés, amihez külön jegyet kell váltani. A másik lehetőség egy biztonságosabb szálláshely keresése, például a szállás.hu-n:

 

 

 

_

CAMPUS APP:

Idén is számíthatunk az Campus saját applikációjára, ami IOS-en és Androidon is elérhető. Így könnyen nyomon tudjuk követni a fesztivál programját.

TOVÁBBI HASZNOS INFORMÁCIÓK:

  • fesztiváltérkép: katt
  • a hetijegy önmagában nem jogosít a kemping belépésre
  • a helyszínt 21-én 10:00-kor el kell hagyni (a napijegyeseknek is mindig másnap 10-ig)
  • tilos bevinni szeszes italt, kábítószert, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, esernyőt, robbanékony-, mérgező- vagy gyúlékonyanyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, 8 centiméternél hosszabb vágó élű kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, 50 centiméternél hosszabb fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket és állatokat
  • tilos tüzet rakni
  • drónt csak felelősségbiztosítással lehet csak üzemeltetni
  • további infók: campusfesztival.hu

Köszönjük a figyelmet, jó bulizást az Campuson! 😉


Forrás: campusfesztival.hu