Impresszum

A Fesztek.hu egy magyar fesztivál és tömegrendezvény gyűjtő és véleményező portál. A célunk, hogy segítsük az embereket abban, hogy könnyen megtalálják a számukra ideális rendezvényeket.

Küldetésünk a hiteles és sokszínű tájékoztatás azoknak, akik be szeretnék járni az ország különböző fesztiváljait. Portálunkat igyekszünk változatosan készíteni, ezért többféle, fotós, videós és szöveges tartalmakat gyártunk.

Honlapunk politikai és gazdasági szervezetektől egyaránt független.

A Fesztek honlapja teljes egészében, – a reklámokkal, hirdetésekkel, fotókkal együtt – szerzői jogvédelem alatt áll. További jogi információkért kattintson ide és olvassa el részletes tájékoztatónkat!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a portálon olvasható tartalmakat: híreket, eseményeket, beharangozókat, beszámolókat tájékoztató jelleggel közöljük, az információk hitelességéért és megbízhatóságáért felelősséget nem vállalunk, valamint felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a honlapunkon elérhető linkek, illetve máshonnan származó internetes források tartalmáért a szerkesztőséget felelősség nem terheli.